01 august 2007

En Passant i Århus

Inspireret af andet steds kunne jeg tænke mig at lave en løbende blogs hvor man - jeg - skriver løsrevne brokker hørt rundt om gadehjørner, i bussen eller på en posh café her i Århus plus Umgebung. Pt. har jeg kun én, men når jeg hører andre, vil jeg liste dem her.

  • Hørt på udmundingen mellem cykelstien ved vandet og Stationsgade. Herre med skovl og havearbejdeantræk med bistående trillebør i samtale med anden herre : Ja, Kåre, han er jo i Tanger, du.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

He....vi fik faktisk den samme idé en fredag hvor vi ikke lige orkede at udvikle på MangoSpot.

Udfordringen var at lave siden på én dag og resultatet blev www.smuglyt.dk. Ved godt det er lidt nørdet med sådan nogle "udvikler-udfordringer", men det var nu meget skægt. Vi nåede dog aldrig længere end til at udvikle siden, så der er ikke rigtig kommet gang i indholdet.

Henriette sagde ...

Ha, nu har jeg lige været inde på smuglyt.dk og det var godt.+ Jeg grinte især over sptklatten - med blod! Alt andet lige mere omfattende end mit indlæg - som jeg iø. blev inspireret til i en anden blog, hvor en 3. blogger blev fremhævet, fordi han havde taget initiativ til en Hørt-i-Kbh-blog, hvilket han sikkert blev inspireret til af overheard-in-NY, ligesom smuglyt. I kunne da overføre en specifik Århus-smuglyt på MangoSpot...interaktivt som bare fa'n...:-) Eller hvad med noget som dette (lidt for sjov, men alligevel): http://www.mingler.dk/group/aarhus/forum/thread/24582

11. august 2007 09:53